Berlijn aan de muur *

Amai lang geleden dat ik hier nog eens iets postte. Mijn laatste blogpost dateert van mei vorig jaar en ging over mijn favoriete stad, Berlijn! En euh… ook deze post gaat over, hoe kan het ook anders: BERLIJN! Ja, na mijn stage heb ik daar echt mijn hart verloren dus wanneer ik van SAAL digital wanddecoratie mocht testen, wist ik al snel wat ik aan mijn muur wou hangen.

SAAL1

SAAL digital biedt verschillende fotoproducten aan en wanddecoratie is er eentje van. Ze hebben een groot aanbod aan materiaal waarop je jouw geliefde foto kan laten drukken. Na lang twijfelen, koos ik voor een foto op acrylglas.  Intense kleuren, check! Daarnaast koos ik ook voor een standaard ophangsysteem dat in 1-2-3 aan de foto en de muur te bevestigen is. (lekker handig voor de niet-zo-handige Harry’s als ik!)

SAAL3

Je kan jouw lievelingsfoto heel makkelijk uploaden op de site en wanneer je net iets meer opties wilt om de foto te bewerken, is er de handige software van SAAL. Ik was nieuwsgierig en gebruikte de software. En ik kan opnieuw bevestigen: supermakkelijk in gebruik! Na opnieuw lang twijfelen over de foto, koos ik uiteindelijk een uitzicht over Berlijn. Geen standaard Fernsehturm of Berliner Dom, maar een persoonlijke herinnering aan mijn favoriete stad!

SAAL4

De foto kwam heel goed beschermd aan in een stevige doos én daarnaast zat er nog een extra laagje beschermingsfolie op de foto. Je foto komt dus zonder problemen heelhuids aan!

SAAL2

SAAL5

Ik ben blij dat ik deze herinnering kon vereeuwigen op een leuke foto aan mijn muur! Wat is jouw favoriete stad?

 

* Deze post komt voort uit een samenwerking, dit wil niet zeggen dat ik een andere mening heb

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s